Jord & Beton

Jern-binding

Hos DGO jord og beton er vi, som det fremgår af navnet, specialister inden for alt, hvad der har med jord og beton at gøre. Det betyder, at vi kan varetage alle slags opgaver, der har med jord og beton at gøre. Eksempelvis tilbyder vi jernbinding, som eksempelvis bruges i forbindelse med støbning af beton. Det er vigtigt, at det grundlæggende arbejde med jernbindingen bliver gjort ordentligt, hvis man vil være sikker på at få et godt resultat i sidste ende. Derfor har vi specialister inden for området, der altid udfører jernbindingsopgaverne til perfektion. Jernbinding er kun et eksempel på en af mange opgaver, vi som professionel virksomhed kan varetage.

Støbning af fundament, og gulve mm.

Støbning med beton kræver de rette kompetencer, det rette udstyr og ikke mindst en sans for detaljen. Som med alt andet er det vigtigt, at man gør arbejdet ordentligt, så man kan være sikker på at stå med et godt resultat til sidst. For eksempel er det rigtig ærgerligt, hvis man ender op med et støbt fundament eller et gulv, der ikke er, som det skal være – for det er svært at gøre om. Derfor går vi altid med opgaven med stor seriøsitet og fokus på kvalitet, når vi har med støbning af blandt andet fundamenter og gulve at gøre.

Forskalling af støbekasse

Vi kan også stå for forskalling af støbekasse, hvilket også er en nødvendig kompetence inden for mange opgaver med støbning af beton. Forskalling at støbekassen er et skridt i processen, når man skal støbe med beton. Vi har stor erfaring på området, og vi har de rette kompetencer, der gør, at vi kan tilbyde komplet støbning af beton lige fra jernbindingen over forskalling af støbekassen til den endelige støbning. Du kan derfor roligt vælge os, hvis du står en opgave, der har med jord og beton at gøre.