Maskinopgaver

Der er nogle opgaver, der er hurtigere klaret med maskiner. Så er der andre opgaver, der simpelthen ikke kan gøres med håndkraft. Hos DGO jord og beton har vi stor erfaring med såkaldte maskinopgaver, der skal udføres ved hjælp af store maskiner. Eksempler på den slags opgaver kan være kloakudgravning og kloaknedlægning, der i mange tilfælde vil være et større arbejde. Heldigvis har vi mange års erfaring med netop denne slags opgaver, hvilket ikke kun gør, at vi har de rette maskiner til jobbet, men at vi også forstår at bruge dem, så opgaven bliver klaret på den mest professionelle og effektive vis.

Kloakudgravning

Hvis der skal graves ud til kloak, er der som regel tale om en opgave i større skala. Ofte skal en kloak lægges dybt ned i jorden, og samtidig er det vigtigt, at alt bliver gjort på den korrekte vis. Vores mange år i branchen gør, at vi er de rette at vælge, når du har brug for professionel hjælp til en opgave med kloakudgravning. Vi har de rette maskiner og medarbejderne med kompetencerne til at håndtere dem, hvorfor du roligt kan tage kontakt til os, hvis du ønsker dig en effektiv og problemfri kloakudgravning.

Kloaknedlægning

Graver man ud til en kloak, skal der som oftest også lægges en. Det er irriterende for dig, hvis du skal have to firmaer ind over den samme opgave. Heldigvis har vi også de rette kompetencer og maskiner til at stå for kloaknedlægningen, når vi alligevel er i gang med en kloakudgravning. Hvad enten du ønsker vores services sammen eller hver for sig, står vi altid klar til at hjælpe – for os er ingen opgave for lille eller for stor. Derfor kan du roligt tage kontakt til os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du står med en kloakudgravning- og/eller nedlægning.