Nedrivning

Af huse

Står du med et hus, der skal rives ned? I nogle tilfælde kan det bedre betale sig at rive et hus og bygge et nyt end at forsøge at lappe på det. Det kan være en god idé at få fjernet alt det gamle og starte på en frisk, især hvis det gamle hus er ved at forfalde. Dog kan en nedrivning virke som en stor og uoverskuelig ting at skulle gøre. Hos DGO jord og beton har vi heldigvis mange års erfaring med netop nedrivning af huse. Vi er professionelle, og vi har de professionelle maskiner og det udstyr, som en ordentlig og sikker nedrivning af et hus.

Opbrydning af vej

Vi kan også være behjælpelige med at opbryde veje. Igen kan det nogle gange bedre betale sig at rive en gammel vej helt op og lægge en ny i stedet for at forsøge at reparere. Det kan også være, at man bare skal have fjernet en vej, fordi der skal være noget andet i stedet. Uanset grunden kan vi hos DGO jord og beton stå for den korrekt opbrydning af vejen. Igen sørger vi for at tage de nødvendige forholdsregler og møde op med det rette udstyr, så opgaven kan blive løst så effektivt og hurtigt som muligt.

Asbest opgaver

Asbest er et fibermateriale, som man tidligere brugte i stor stil, da det har mange bygningsmæssige fordele. Dog har man fundet ud af, at det kan være utroligt sundhedsfarligt, hvis man bliver udsat for det i større mængder, da de små fibre kan sætte sig i lungerne. Derfor er det meget vigtigt, at man håndterer asbest og fjernelse af det på den helt rette måde. Vi har den erfaring og den professionalisme, der skal til, når man har med asbest opgaver at gøre. Derfor kan du roligt vælge os, hvis du skal have revet et hus ned, brudt en vej ned eller fjernet asbest på den mest professionelle og effektive måde.